Nog 5 weekjes.. En dan ..
Hoi Allemaal,
Hoe is het daar in Nederland? Iedereen al lekker aan het genieten van het zonnetje? Bever seizoen weer begonnen?
Hier is het warm.. lijkt wel een hitte golf, bijna geen wind en temperaturen van 34 á 37 graden. En daar sta je dan in les te geven in je t-shirt, met zonnebril. Nou dan verlang je ook wel weer naar een koele sporthal hoor om in les te geven.
Afgelopen tijd is de familie langs geweest, wat heb ik genoten. Ook nog cadeautjes mee gebracht van collega's die aan me dachten, hoe ontzettend lief, nogmaals bedankt:) En opa u ook en natuurlijk mevrouw de Ruit! Leuk dat ik vanuit Nederland iets terug krijg, doet me goed!
De hele waslijst aan dingen die ik met me familie heb gedaan:
- Uiteten geweest: café de tropen, cabana, hook's hut mamo, de heeren, wilhelmina plein.. en noem maar op, heel erg genoten, want ja dat deed ik niet zoveel student is student.. ;) En ja ook heerlijk thuis gegeten vanaf de bbq heerlijk saté vlees he Pap;)
- Strandjes geweest: Grote knip, Mambo, Wet&Wild, Hemingway, Cabana, Cas Abou, Daaibooi baai, Blauwe kamer Santa Cruz, Jan thiel, Port Marie, Playa Jeremi, Playa Kalki, Playa lagun.
- En uitstapjes: Kralen winkels om niet te vergeten wasook een uitstapje he Jos en Mam, Dolfijnen zwemmen, Christoffelberg beklommen, Jetski gedaan, Klein Curaçao gezien.
Naast deze dingen heb ik optimaal kunnen genieten omdat ik mocht verblijven in hetzelfde appartement, dus even alle spullen opgehaald van me kamer en lekker bij mijn familie geweest, vond het heerlijk hoor. Voelde eigenlijk weer heel gewoon, hoe raar is dat na een aantal maanden. Ik heb ze zoveel mogelijk geprobeerd te laten zien en ook mijn stage hebben ze gezien, de kinderen hebben genoten:). De foto's zeggen genoeg denk ik.
Nu nog de laatste 5 weekjes en dan ben ik alweer thuis. 2Juni vlieg ik, en 3 Juni kom ik aan in Nederland. In de tussentijd nog 3 weken stage lopen en dan nog 1 1/2 week genieten en daarin wil ik nog naar Sint-Maarten vliegen om daar even te kijken, hoop dat dit allemaal lukt in een korte tijd.
Ik heb hier al veel geleerd over mezelf en dingen bereikt, deze laatste 5 weekjes ga ik nog volop genieten van alles hier, want voor ik het weet zit ik weer in Nederland en geef ik weer les in het koude water, want ja hier is de zee toch goed op temperatuur hoor:)
Veel liefs en groetjes vanuit Curaçao
Yvonne
Hoi Yvonne, Ik heb eindelijk je verhaaltjes gelezen. Het is fantastisch hoe je het allemaal verwoord. Je moet maar denken, dit kunnen ze niet meer van me afpakken. Geniet nog maar even, want de tijd gaat sneller dan je denkt. Maar gelukkig schijnt hier ook de zon. Veel plezier nog daar en tot juni. Hesva
Hoi nog een keer ik. Ik heb ook nog alle foto's bekeken. Erg mooi. Zeker ook die met de dolfijnen en dat met de hele familie. Kan zien dat jullie erg genoten hebben. Groeten Hesva.
Hee Yvonne,
Leuk verslag van het verblijf van je familie. Ik kan me voorstellen dat je weer verlangd naar een koele zeebries van over de Noordzee. In de tussentijd nog maar even doorzetten, hoewel mij dat niet zo moeilijk lijkt voor jou. Leuk om te lezen dat je ook veel geleerd hebt over jezelf. Dit is dus een waardevolle groei- en ontwikkelingsslag waar je in je verdere leven ook nog veel profijt van kunt hebben.
Geniet er nog maar een paar maandjes van en het afscheid van je stagekinderen zal wel net zo emotioneel voelen als toen je op Schiphol op het vliegtuig naar de zon stapte.
Klein verschilletje: Je familie zal er weer zijn om je op te vangen en te vertroetelen.
Groetjes van Mary.