Paasvakantie!!
Hoi Allemaal,
De paasvakantie is vandaag begonnen en dat is geen grap:)
Gisteren laatste stage dag gehad, voor de vakantie. Nu hoef ik pas 17 April weer, dus even een tijdje vrij. Gisteren was er geen gewone school, maar een spelletjes dag voor de kinderen, omdat het pasen is. S'ochtends werd eerst begonnen met een kruistocht. Daarna kwamen alle kinderen bijelkaar en vertelde ze over Jezus Christus, met plaatjes erbij die het verhaal verduidelijkte. Toen werden de groepen opgesplitst. De groepen 1t/m4 gingen spelletjes doen bij de school en de groepen 5t/m8 ginge op een ander veld vliegeren. Ik bleef bij de groepen 1t/m4. Er was vorige week aan mij gevraagd of ik nog spelletjes wist met eitjes, natuurlijk wist ik dat. Dus ik die juffrouw geholpen met verzinnen. Vandaag werden deze spelletjes gespeeld en ja je raad het misschien al, ik werd gebombardeerd als opperhoofd van de spelletjes, terwijl ik van niets wist, welk materiaal waar moest het plaats vinden etc. Ik me beste beentje voor gezet, en als jullie mij goed kunnen is alles goed op zijn pootjes terecht gekomen. Maar het was toch even een omschakeling. Na de spelletjes ben ik meegelopen met groep 4B, die gingen kleuren en paaseitjes verstoppen. Daarna moest ik nog even op kantoor komen en kreeg ik een klein presentje voor pasen, een paashaasje.
Die middag ben ik lekker naar het strand gegaan en lekker even bijgeslapen, de nacht ervoor had mijn airco mij helaas in de steek gelaten. Dus het was zweten.. Dan is het toch handig zo'n klamboe met het raam open.:)
In het vorige verhaal vertelde ik over het oppas adresje. Daar ben ik 1x geweest. Het worden waarschijnlijk 2 dagen in de week. Het liefst hebben de ouders ook dat ik de kinderen privé les geef, wat betreft het zwemgedeelte, maar een kind van 3 bij hun, springt al in het diepen en kan boven water blijven, om even adem te halen en gaat vervolgens weer onderwater. Het kindje heeft geen enkel drijfmiddel om. Het meisjeheeft zichzelf een eigen zwemslag aangeleerd om boven water te blijven en ja, leer dat maar eens af. Verder hebben ze nog een kindje van vijf met een sterk eigen willetje. Dus dat word nog een opgave. Nadat mijn ouders zijn geweest ga ik daar aan beginnen.
Want ja het is bijna zover mijn ouders komen maandag al samen met mijn zussen, me broertje heeft ook geboekt en die komt een dag eerder zondag dus al.
Ik ga eerst morgen drie dagen met de boot naar Bonaire, ontzettend veel zin in. Met de boot ga ik met 3 andere Alo meiden van Zwolle daarheen. Eten is inbegrepen en ook de slaapplaats. Ik heb al pilletjes gekocht voor zeeziekte, want je weet het maar nooit. We gaan daar een auto huren, om het eiland goed te kunnen bewonderen, ook word er nog gesnorkeld en gaan we naar klein Bonaire, ontzettend leuk. Dan kom ik zondagavond weer terug en dan staat Roel op het vliegveld, die haal ik vervolgens op en dan de volgende dag mijn ouders!
Heb al een lijstje gemaakt met dingen die ik wil gaan doen met ze, natuurlijk zonnen, maar ook uiteten, feesten en dingen bezoeken!
Vorig weekend heb ik opgetreden met de dansgroep wil je een kijkje nemen op de site is deze: www.streetartdancetalent.comZe komen ook naar Nederland op 26 Juni in Utrecht, ook daar mag ik gaan optreden. Het optreden ging ontzettend goed, het podium was iets kleiner als gedacht. Van 10m bij 12m, naar 10 bij 5m. Dus dat was iets inschikking, maar het paste. Ik heb niets fout gedaan en de lerares was tevreden. Zowel zaterdag als zondag was er veel publiek. Op zaterdag nog even rondgelopen in Punda zelf en ook op zondag. Was echt een unieke ervaring om in zo'n korte tijd mee te mogen dansen in een groep. Dat neem ik allemaal weer mee als ervaring naar Nederland, me koffer gaat er nog vol van zitten.
Vandaag de laatste dingetjes aan het doen, voordat me ouders komen en voordat ik naa Bonaire ga. Me was nog even naar de wasserette brengen, kamer schoonmaken, kleding netjes opvouwen, mailtjes beantwoorden, boodschappe doen en nog een boek uitlezen:) dat gaat allemaal lukken vandaag.
Nou ik heb gehoord dat bij jullie de zon ook al begint te schijnen, dus pak alvast wat zonnestralen mee:)
Iedereen hele fijne paasdagen toegewenst en niet te veel eitjes eten:)
Liefs Yvonne
he yvi
nou je familie is er klaar voor hoor!!! we zijn net bij opa geweest en de koffers waren bijna gepakt, leuk hoor!!!
leuk gehad op bonaire??? ff wat anders dan Curacau he!! maar het blijft natuurlijk tropisch en antilliaans, alles rustig aan.....
nou geniet van je vakantie met de fam en we horen het wel weer!!!
x sandra
Een hele plezierige paasvakantie en doe de groetjes van mij aan je broer en zussen en natuutlijk aan je vader en moerder. Niet vergeten hoor!!!!
Groetjes Cor