Bijna een maand in het zonnetje
Hoi Allemaal,
Nu bijna een maand in het zonnetje. Valt nog best mee hoe bruin ik ben. Normaal ga ik altijd echt liggen voor de zon, maar ik denk nu echt van, ik word in die maande dat ik hier zit toch wel bruin, begin al te vervelle, dus schrubhandschoen wordt gebruikt..
Heb sinds gister me eigen auto en ben dus lekker zelfstandig kan gaan en staan waar ik wil en dat vind ik een heerlijk gevoel. Vandaag mijn laatste dagje van de week gehad en het loopt nu al aardig het lesgeven. Aankomende week geen les, want het is hier Carnaval, staan ook wat foto's van op: yvonneovergoor.mijnalbums.nl kunnen jullie kijken, ik had medelijden met die kids in de hitte..
Ben eergister alweer jarig geweest, 22 jaar. Werd s'ochtends gewekt door mijn huisgenoten, en gingen ze zingen. Daarna iedereen naar stage en toen ik thuis kwam familie natuurlijk op skype gesproken, had het ff moeilijk want wat is nou een verjaardag zonder familie, ze maken het goed met me, of tenminste, dat heb ik gehoord (A) haha
Me huisgenoten kwamen rond 6 uur s'avonds in mijn kamer en zeiden nog 5 min. ik moest me omkleden en daarna mocht ik niet weten wat we gingen doen. Ik werd geblindoekt en moest mee in de auto. Toen ik in de auto zat, kreeg ik nog een muts op en kon ik niets zien, wat gingen we doen... geen idee. Na een eindje rijden moest ik uitstappen en moet ik meelopen, opeens voelde ik zand aan me tenen en dach ik waar ben ik, toen hoorde ik allemaal gezang en toen ging de blindoek af... ik stond vlak bij het water, met alle Alo'ers die voor mij zongen. Daarna moest ik op mijn versierde stoel gaan zitten en mocht ik wat bestellen. Daarna kwam er nog een speech dat al het drinke en eten, voor mij gratis waren en ik kreeg nog cadeautje.. vond het een leuke verassing. Ze hadden namelijk s'middags tegen me gezegd, wij gaan naar de winkel wat halen voor vanavond, wij koken voor je, dus je zult verrast worden, nou dan is dit verhaal hierboven een stuk leuker niet waar?.. We zaten met de groep op 2 picknicktafels, aan het strand ontzettend mooie plaats....ziefoto.
UitNederland ook lieve berichtjes gehad, enorm bedankt allemaal, datwaardeer ik enorm:)
Deze week lekker feest vieren met Carnaval en lekker rondrijden in het autotje.. (al vind ik'm best nog groot).
Tothet volgende verhaal, dikke kus Yvonne
hey sinas-zusje!
Wat ben ik toch trots op je!En super leuke foto's.
heb er al echt zin in dat wij daar de boel op stelte komen zetten.xxx
ps je konijntje heeft een leuk hokkie hoor
Hallo Yvonne
Nog van harte ook namens Ferry.Leuk dat het lesgeven goed gaat. Had je nog wat aan die DVD.
Geniet. Ik vind je trouwens al aardig bruin.
Groetjes
Hoi Yvonne,
Even gaan zitten om al je verhalen te lezen. Het klinkt allemaal fantastisch. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Even vergeten sorry, Wat ontzettend lief van je dat je een berichtje hebt gestuurd vanwege Jurjen. Hij is vandaag weer werken of het verstandig is?? Je bent voor mij al poepbruin. Gr. Lineke