Weekend en begin van mijn school
Daar is weer een nieuw verhaal, met weer nieuwe belevenissen..
Er zitten er nu bijna 2 weken op, maar wat zijn er al een hoop dingen gebeurd.
Moeilijke momenten gehad, maar ook hele mooie momenten en geniet momenten. Deze week eigenlijk alle dingetjes een beetje op een rijtje gezet. Alvast lessen voorbereid voor me stage, foto's op de computer gezet en overal een beetje heen gereden om te kijken waar het zat.
Zo zijn er supermarkten dichtbij, albert heijn vlakbij waar we de boodschappen doen.
Vanavond een feestje bij Mambo beach, de 3J's komen dus kaarten gehaald want datwil ik natuurlijk niet missen. Zaterdag komt Gregor Salto dus ook nog even informeren of je daar kaarten voor nodig hebt.
Eergister en gister de eerste regenachtige dagen gehad, of beter gezegd nachten. Het komt dan met bakken uit de lucht vallen, waar op de volgende dag weer het vrolijke zonnetje schijnt. Ze zeggen dat het weer een beetje van slag is hier. Het is nog niet wat het wezen moet, maar dat vind ik niet zo erg, zo kan ik het goed opbouwen met het bruin worden:)
Maandag begin ik met stage, lessen zijn al voorbereid, maar het zal mij benieuwen of het ook uit de verf komt. Ik heb namelijk nog geen enkel schema, en weet ook niet welke klas er straks voor mijn neus staat. Dus dat is spannend....
De kindjes praten daar niet zo goed Nederlands dus een Papiaments boekje gekocht en alvast gaan leren. Zo is een trefbal spel het volgende: 'Ku de bala,terminá otro mucha's. Terminá de bala, bai sinta de banki. Cinqu mucha's ariba de banki, Promé de wega.' Kort gezegd. Je moet met de bal proberen andere kinderen af te gooien, ben je af moet je gaan zitten op de bank en als er vijf kinderen zitten, mag de eerste weer met het spel meedoen. En dan maar hopen dat ze het snappen. Ik hou jullie daarvan op de hoogte.
Heb gehoord, dat jullie weer sneeuw krijgen in Nederland, kan me dat maar moeilijk voorstellen. Ik heb straks voor het eerst een verjaardag in het zonnetje, in plaats van de kou in Nederland,dat zal toch weer wat anders zijn.
Tot het volgende reisverhaal
Ayo!
succes zus maandag, dat wordt dus plaatje daadje, ipv praatje plaatje daadje ;)
x
ej zussie, ja maandag gaat het echt leventje beginnen..alvast oefenen voor het recordwedstrijd touwtje springen je moet immers de titel verdedigen..de eerste 2 weken zijn voorbij gevlogen inderdaad veel beleefd en er staat nog veel meer op het programma dus zet hem op daar in de zon...(wij gaan hier wel onder de zonnenbank:-)
ja Yvonne daar gaat het stage lopen strax beginnen nou het gaat je vast lukken daar met die kindjes.veel succes en groetjes mam
Hey, chiqa bonita!!!
Top dat ik zulke goeie berichten hoor van je!!ik zie je al helemaal staan daar tegenover die bruine kleintjes, en dat taaltje dat komt met jou ook wel goed, aangezien je singel van wes awa awa ook je eerste muziek was die je kocht en dit was ook niet nederlands.... haha
lekker genieten. xxx
Hallo Yvonne
Het zal je allemaal wel lukken. Nanda en ik hebben het volste vertrouwen in je. Ferry is geopereerd aan z'n knie, met zijn meniscus is niets aan de hand maar hij moet wel een nieuwe kruisband. We hebben een prima invalster, maar vinden het jammer dat jij niet beschikbaar was. Geniet daar en tot de volgende keer.
Heej Yvon!
Onzettend gaaf dat je je reisverslag zo fanatiek bijhoudt zeg:) Heel veel succes en plezier daar!
Janneke
PS. Hoe lang blijf je daar? Op tijd terug om een weekje op kamp te gaan of ook nog lekker daar de zomervakantie doorbrengen?